VILAWEB GELATIAMO

VILAWEB

VILAWEB

L’empresa gironina Gelatiamo, propietat de Sadegel, planeja desembarcar a Europa –a països com França, Suïssa i Bèlgica–, així com, el nord de l’Àfrica el 2012 amb l’obertura de 22 franquícies, segons ha explicat a Europa Press la sòcia de Sadegel Ana Martín.

Gelatiamo, fundada el 2008, acaba d’obrir la seva primera franquícia a l’Avinguda Gaudí de Barcelona i un establiment propi a Sabadell, de manera que ja suma set locals a Catalunya, repartits a les províncies de Girona i Barcelona.

Els locals, que tenen 90 metres quadrats de superfície, han suposat una inversió de 120.000 i 140.000 euros cadascun, obra civil inclosa.

Segons Martín, l’objectiu immediat per al 2011 és donar el salt a Espanya i obrir tres franquícies a Madrid i Alacant, mentre que a llarg termini Gelatiamo projecta l’obertura de deu gelateries pròpies i 20 franquiciades distribuïdes arreu del país el 2015.

Per dur terme aquest pla d’expansió, la cadena n’ha ampliat el capital social fins a 500.000 euros.

L’empresa va tancar 2010 amb una facturació de mig milió d’euros, que suposa un creixement del 78,5% respecte a l’any anterior, quan Gelatiamo va obtenir una xifra de negoci de 280.000 euros.

Martín ha sostingut que la companyia, amb 25 treballadors, preveu doblar la facturació el 2011, de manera que arribaria al milió d’euros.

Gelatiamo, propietat de Martín i Ferran Juncà, comercialitza, a més de gelats artesans, creps, pasta fresca italiana, gofres, sucs i granissats, cosa que els permet combatre’n l’estacionalitat.